A kasvirág (Echinacea)

A Bíbor kasvirág és a Keskenylevelű kasvirág ismert gyógynövény

Erősíti az immunrendszert és csökkentik a gyulladásokat! Fontosabb hatóanyagai:

  • alkilamidok,
  • cikóriasav-származékok (átlagosan 0,3%),
  • glikoproteinek,
  • nagy molekulasúlyú poliszacharidok,
  • flavonoidok,
  • monoterpének,
  • kávésav-származékok.

Az influenza megelőzésében és a fertőzés tüneteinek kezelésében ma egyetlen más növénynek sincs olyan jelentősége, mint a kasvirágnak.Csökkenti a fertőzés időtartamát, illetve mérsékli tüneteit. Használható a meghűlések, allergiás panaszok és tünetek enyhítésére, a hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás, nőgyógyászati és húgyivarszervi fertőzések, valamint bőrgyógyászati kórfolyamatok és reumás eredetű betegségek kezelésére is.

Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával propolisszal és C-vitaminnal

BEMUTATÁS
A Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C- vitaminnal, az immunrendszer első számú támogatója, a meghűlések természetes ellensége. A Life Impulse® EchinaPlus olyan táplálékkiegészítő, amely az echinacea, a propolisz és a csipkebogyóból kivont C-vitamin hármasának köszönhetően, szinergikus hatású. Természetes megoldás, amely segít a légzőszervek egészséges működésében. Emellett az immunrendszer optimális működésének támogatásáról is ismert. A termékben a már felsorolt összetevők mellett, egy nagyon különleges hatóanyag is megtalálható. A Larix fakéreg folyékony kivonata, a Larix laricina – (amerikai vörösfenyő). Ez egy olyan forradalmi kivonat, amely világszerte ismert és elismert az immunrendszer rendkívüli támogatójaként.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK
A Larix Laricina (amerikai vörösfenyő) Kanada és Amerika hegyvidékein őshonos. Már az őslakosok is használták különféle kisebb sebek, sérülések, vágások, valamint meghűlés, artritisz és különböző fájdalmak enyhítésére. Napjainkban a kivonat erőteljes hatását olyan vírusok, megfázások ellen hasznosítják, amelyek megboríthatják a szervezet egészséges működését.
Az echinacea különösen hatékony bronchitis, vírusos fertőzés, torokgyulladás esetén. A csipkebogyó természetes vitamin, amely megnöveli a vérerek ellenálló képességét. A propolisz természetes antibiotikum, amely megsokszorozza (40x) a szervezet fertőzések elleni védekezőképességét, ezzel hatékonyabb, mint bármilyen más összetevő.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Naponta 1-3 alkalommal 1 tasakkal fogyaszthatunk belőle. Öntsük egy tasak tartalmát 200 ml meleg vízbe, majd keverjük el és fogyasszuk el azonnal.
2 éves kor felett fogyasztható (1 tasak naponta) A termék akkor a leghatékonyabb, ha már a megfázás első tüneteinél alkalmazzuk.

Kräuter® cukorka, BIO echinaceával

BEMUTATÁS
BIO cukorkák echináceával, megfázáskor,gripa vagy gégehurut esetén javulást hoz.Az echináciás és fenyő kivonat segít az immunrendszer támogatásában és javítja a bronsita,höröghurut vagy szinuszita okozta légzési panaszokat.Az chinácea hasznos a fertőzések elleni harcban, és a fenyő kivonat nyugtató hatással bír.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK
A Kräuter® cukorka BIO echinaceával, támogatja az immunrendszert, valamint megfázáskor, nátha, torokfájás vagy gégehurut esetén hozhat enyhülést.

eletbarat.hu