Schizandra az életbogyó

Kínai kúszómagnólia / Schizandra

GYÓGYHATÁSA:
A lignán származékok egyre fontosabbá válnak a táplálkozás-kutató szakemberek számára, akik úgy vélekednek, hogy a lignánok védelmet nyújtanak a prosztata-, a vastagbél- és a mellrák ellen.Vizsgálják ezenkívül a kúszómagnólia ösztrogén receptorokra való hatását, továbbá antioxidáns és enzimgátló tulajdonságait is

FELHASZNÁLÁSA:
A kúszómagnólia májvédő hatása is ismert. Erősíti az immunrendszert, növeli a sejtek, szövetek oxigénfelvételét, ezen keresztül a sejtek energiaellátását. A központi idegrendszerre gyakorolt hatásán keresztül elősegíti a jó közérzet kialakulását, növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javítja a kedélyállapotot. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Kínában afrodiziákumként is számon tartják.

7580.jpg

Life Impulse® BIO schizandra

BEMUTATÁS
A Life Impulse® BIO schizandra táplálékkiegészítőben található BIO schizandra Kínából és Japánból származik. Segít a szervezetnek abban, hogy optimális mennyiségű oxigént szívjon magába. Fokozza a koncentrációképességet, a koordinációt és az állóképességet. A schizandra emellett hatékony a mentális fáradtság leküzdésében, és ezzel fokozza a munka minőségét és precizitását.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK
Az étrend-kiegészítő schizandra gyümölcsöt tartalmaz, amelyet erősítő, energizáló és a szervezet egyensúlyát visszaállító hatása miatt már az ókorban is felhasználtak. A schizandra segít a szervezetnek leküzdeni a stresszt, és emellett nyugtatja a feszült idegrendszert, így biztosítva kellemes közérzetet. A schizandra gyümölcs úgy viselkedik, mint egy általános antioxidáns és erősítő. Csökkenti a fáradtságérzetet, és az idegrendszer zavarait. Jó közérzetet biztosít, harcol az oxidatív stressz ellen. Támogatja az immunrendszert és a sejtek egészségét. Az egész szervezetet egyensúlyban tartja.

Fenntartja a szervezet egyensúlyát.

eletbarat.hu