BioHAUS® mosogatószer

BioHAUS® mosogatószer – ECOCERT minősítéssel

  • nem okoz bőrallergiát
  • hatékony koncentrátum
  • bőrgyógyászatilag tesztelt termék

Narancs illatú, kiváló zsíroldó hatású , amelynek köszönhetően az edények tisztává és ragyogóvá válnak. A bőrrel kíméletes, ezért az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Hatékony, dermatológiailag tesztelt koncentrátum.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A narancs illatú, kivételes tisztítóerejű BioHAUS® BIO mosogatószer megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és bőrgyógyászati követelményeknek. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

ÖSSZETEVŐK

≥5% <15% nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, <5% illatanyagok (esszenciális citrom- ás narancsolaj*), citral. További összetevők: víz, növényi alkohol, konyhasó, tejsav, glicerin, citromsav, búzafehérje. *Az összetevők 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik, és 100%-a természetes eredetű.
eletbarat.hu