Kräuter® csigakivonatot tartalmazó gél

A kellemes illatú Kräuter® csigakivonatot tartalmazó gél, komplex összetevőivel, maximális hatékonysággal regenerálja, hidratálja a bőrt, és látványosan javítja a hegek állapotát. Az alantoin stimulálja a bőr regenerálódását, a fehérjék táplálják és feszesítik a bőrt. A kollagént és elasztint tartalmazó Poly-Helixan rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, valamint megakadályozza a bőrt károsító baktériumok elszaporodását. Nyugtat, és enyhíti a bőrirritációkat szőrtelenítés, borotválkozás vagy napozás után.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A gél Poly-Helixant, azaz csigakivonatot tartalmaz, mely gyógyító hatással van a bőrre, a hegekre, irritációkra, sebekre, kisebb égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csigakivonat kalcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A-, C- és E vitaminokban, elasztinben és kollagénben gazdag, amelyek stimulálják a bőr regenerációját és rugalmasságát. A gél hidratál és világosítja a bőrt. Látványosan gyógyítja a sebeket. A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 éve kor közötti önkéntesek hegein is tesztelték. A résztvevők 2-szer alkalmazták a hegeikre az 5%-os Poly Helixant tartalmazó krémet. A mérést a vizsgálat előtt elvégezték, majd annak végeztével megismételték. Az eredmények megmutatták, hogy 30 nap után átlagosan 32%-kal nőtt a bőr feszessége, 17%-kal a hidratáltsága, és a hegek is látványosan gyógyultak.

Poly-Helixan

A Poly-Helixan-t a foltos csiga (Helix Aspersa) váladékából nyerik. Chilei csigatenyésztők vették észre, hogy akik rendszeresen érintkeznek a csiga által termelt váladékkal, azoknak a bőre sokkal simább és a sebeik is gyorsabban gyógyulnak.

Tudósok kutatásai bizonyítják, hogy a csigák már 600 millió éve léteznek a Földön. Mostanáig számos szélsőséges környezeti változáshoz kellett alkalmazkodniuk. Ők is alszanak téli álmot, erre az időre teljesen visszahúzódnak házaikba és a bejáratot egy speciális váladékkal zárják le, mely védi testüket a külső behatásoktól. Ugyanez a váladék segít házuk vagy bőrük sérülésekor a gyors regenerálódásában.

A Poly-Helixan fő alkotóelemei:

  • Allantoin: serkenti a bőr regenerálódását, regeneratív és gyulladáscsökkentő hatású
  • Fehérjék: táplálja, kisimítja a bőrt, javítja a bőr szerkezetét
  • A, C, és E vitaminok: stimulálja a kollagén szintézist, segíti a bőr megújulását
  • Mukopoliszacharidok: hidratáló hatás, védi a bőrt a külső stressz hatásoktól
  • Fehérjebontó enzimek: támogatja a proteáz / anti-proteáz egyensúlyt
  • Kollagén és elasztin: a kötőszövet összetevői
  • AHA sav: természetes hámlasztó

A termék előállításánál egyetlen egy csiga SEM pusztult el!

HASZNÁLATI UTASITÁS

A gélt ajánlott ráncok, foltok, striák, aknék, pattanások és hegek kezelésénél alkalmazni. Egy kúra legkevesebb 30 napig tartson. Reggelente, illetve esténként enyhén masszírozzuk a bőrbe a gélt.
A TERMÉK NEM TARTALMAZ PARABÉNEKET.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik

eletbarat.hu