Life Impulse® Beauty Forte – hajra és körömre

Mindannyian dús és ragyogó hajat szeretnénk, erős körmöket, viszont a stressz és a rossz nem megfelelő étkezési szokások miatt hiányzik a jó táplálék bevitel és megbomlik egészségi állapotunk.

A Life Impulse Beauty Forte – Hair and nails, vitamin és ásványi anyag komplex, megelőzi és gátolja a hajhullást, fiziológiai egyensúlyt biztosít a hajszálnak, stimulálja a természetes és egészséges hajnövekedést, növeli a hajszál ellenállását.

  • Táplálja és oxigénnel látja el a hajszálakat
  • Fenntartja a hajszál növekedését és színét
  • Ragyogást nyújt és fenntartja a gyors köröm növekedést

 

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse Beauty Forte Hair and nailben levő vitamin és ásványi anyag komplex mint a hialuronsav, biotin, cink, B5 Vitamin és C vitamin javítják a haj rugalmasságát és hidratálják, megelőzi a hajvégek rongálódását, a hajtörést és a hajhullást. A körmök erősebbé és ragyogóbbá válnak.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használati útmutató: 1 kapszula / naponta.16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesíthető evvel az étrend-kiegészítővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrend kiegészítőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

eletbarat.hu