Life Impulse® BIO Ginkgo Biloba

A tanulmányok kimutatták, hogy a ginkgo biloba segíthet az Alzheimer megelőzésében, támogatja az agyi vérkeringést, valamint memóriavesztés, szédülés, fülcsengés, alacsony koncentrálóképesség, elégtelen vérkeringés és a Raynaud-szindróma (hideg hatására fellépő fájdalmas reakció a kézen és a lábon) esetén is hatékony. A kémiai összetételének köszönhetően, a ginkgo biloba hatékony a csontritkulással szemben is. Emellett támogatja a megfelelő szívritmust, csontsűrűséget és az izmok, valamint a tüdő optimális működését.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse® BIO Ginkgo biloba étrend-kiegészítő alapját olyan értékes hatóanyagok adják, mint a BIO ginkgo biloba és a lecitin, amelyek az értágító, keringésjavító és a mentális funkciók segítésében játszott jótékony hatásukról közismertek. A ginkgo biloba fokozott testi és lelki igénybevétel esetén is hatékony.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott. Étkezés közben ajánlott bevenni. Fogyasztása csak 15 éven felüliek számára javallott.

“A doboz 30 kapszulát tartalmaz.
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 100 mg Lecitin*; 60 mgBIO Ginkgo Biloba kivonat* További összetevők: Mikrokristályos cellulóz, zselatin kapszula. qs. RDA – Javasolt Napi Bevitel, *- Nincs javasolt napi bevitel megállapítva. Eltérés az összetételben +/- 10%.”

eletbarat.hu